Про найважливіше

В шкарпетково-панчішній мануфактурі сировина є одним з найважливіших чинників якісного продукту. А підтримка та вдосконалення якості завжди мали для нас першочергове значення в продукції Dodo Socks. Тому вже довгий час наша команда перебувала в пошуках нового постачальника бавовни. Ми шукали досконале поєднання м’якості та міцності, за що нас часто називали ідеалістами та навіть мрійниками.

Після чисельних експериментів тривалістю в рік ми нарешті знайшли сировину, яка задовільнила наші побажання і технічні вимоги. Зараз ми раді повідомити, що до кінця 2018 року уся лінійка продукції Dodo Socks перейде на Індійську сировину Winsome Textile.

Окрім відмінних технічних властивостей нитки, наш новий постачальник сировини вважається лідером зеленої ініціативи та є одним із найнижчих споживачів води в галузі фарбування серед Індійських виробників бавовни:

  •  На підприємстві переробляється до 30% води;
  •  До 90% усього конденсату з пари відновлюється і використовується знову;
  • До 30% використання теплової енергії з відновлюваних джерел;
  • 33% електричної енергії, що використовується на підприємстві, виробляється на гідроелектростанціях.

Фабрика має низку зелених сертифікатів: “Global Organic Textile Standard”, “Global Recycle Standard”, “Organic Content Standard 100” та інші.

Детальніше ознайомитись з сертифікатами можна тут:

     

Обіцяємо і надалі обирати партнерів з думкою про нашу планету.

 

– Ваші Dodo Socks