Банк крові для тварин – чули про таке?

Ті, хто стежать за нашим брендом знають, що в Dodo Socks усім завідує Гаспар, пес дворянського роду. Він потрапив до нас з ЛКП “Лев” і одразу ж став невід’ємною частиною нашої команди, улюбленцем наших клієнтів та своєрідним маскотом бренду. З моменту приходу Гаспара в наше життя, ми неодноразово обговорювали ідею колаборації Dodo Socks з ЛКП “Лев”.

Цієї осені ми нарешті створили особливу пару із зображенням чотирилапих друзів і з кожної проданої пари ми пожертвуємо 20 гривень на ініціативу по збору коштів для створення першого банку крові тварин у Львові.

Тварини, як і люди, часто потребують переливання крові або її компонентів. Для спрощення процесу пошуку донорів існують банки крові для чотирилапих. За допомогою таких банків можна постачати життєво необхідну кров та її компоненти для трансфузійної терапії (переливання крові).

Для втілення проекту потрібно 250 тисяч гривень. За перші три тижні продаж колабораційної пари Brovko ми зібрали близько 10 тисяч гривень.

Станом на 7 грудня 2018р ми зібрали і передали організації Animal-id.info UA 50 000 грн.

Долучитися до створення банку крові може кожен, придбавши пару шкарпеток з чотирилапими друзями, або безпосередньо на сайті lkplev.com, обравши призначення платежу «Банк крові для тварин Львова».

 

Пара Brovko


Шкарпетки із зображенням чотирилапих друзів. З кожної пари Brovko наша команда пожертвує 20 гривень на проект «Банк крові для тварин Львова».

 

Переглянути →

 

Також ви можете збільшити доброчинний внесок ще від себе: при оформленні замовлення на нашому сайті ви можете пожертвувати додаткову суму на цю добру справу. Для цього потрібно буде поставити галочку та ввести бажану суму, ці кошти будуть передані організації Animal-id.info UA. Таким чином ми усі разом наближатимемось до цілі набагато швидше.

 

– Ваші Dodo Socks