Допоможи ведмедикам – одягни шкарпетки

Зізнаємось, у нас є велика слабкість. Ми любимо тварин, і саме тому колаборація із Ведмежим Притулком Домажир є такою особливою для Dodo Socks. Лише одиниці знають, що в Україні досі існують тварини, яких утримують у неналежних умовах. Щоб допомогти та поширити інформацію про ініціативи, які допомагають врятувати ведмедів, ми створили пару шкарпеток із мешканцями Притулку – Потапом, Ласкою, Зоєю та іншими.

Ведмідь Бодя у Притулку Домажир

Центр Домажир, що розташований у Львівській області, є проектом міжнародної благодійної організації із захисту тварин FOUR PAWS, мета якої – заохочувати людей ставитися до тварин з повагою, співчуттям та розумінням. Зараз у Домажирі живе 11 ведмедів, яких визволили із цирків, пересувних зоопарків, притравлювальних станцій та розважальних закладів. У Притулку створено всі умови для їхньої реабілітації та лікування. Тут ведмеді можуть вільно гратися, купатись у басейнах та харчуватись здоровою їжею.

Наразі центр планують розширити на кілька великих лісових вольєрів, максимально наближених до природного середовища. З кожної проданої пари шкарпеток із зображенням грайливих ведмедиків ми пожертвуємо 10 гривень саме на створення нових лісових барлогів у Ведмежому Притулку Домажир, що допоможе врятувати ще більше клишоногих.  

Ведмідь Ласка з Покровського зоопарку, звільнений і перевезений у притулок Домажир

У вас також є можливість збільшити доброчинний внесок та пожертвувати додаткові кошти на Притулок. Оформлюючи замовлення на нашому сайті, потрібно просто поставити галочку біля поля “Хочу теж допомогти” та ввести суму. У такий простий спосіб можна долучитися до проекту порятунку бурих ведмедів та зробити наш світ добрішим.

Придбати пару Domazhyr ви можете тут:

Пара Domazhyr


З кожної проданої пари шкарпеток із грайливими ведмедиками ми пожертвуємо 10 гривень на створення барлогів у нових вольєрах притулку “Домажир”

Переглянути →

 

Офіційний сайт притулку Домажир www.bearsanctuary-domazhyr.org/ua

Автор фото – Yaroslav Tymchyshyn | FOUR PAWS