«Любітеся-поборете» або найважливіша ініціатива в історії Dodo Socks

В час тривоги та невизначеності ми вирішили не панікувати, а допомогти українській армії. Напередодні Дня Закоханих Dodo Socks організували ініціативу «Любітеся-поборете» у фірмових крамницях. План був такий: 100% коштів, виручених з продажу 12 та 13 лютого, передаємо у фонд «Повернись Живим». Ми поставили доволі високу ціль: зібрати за вихідні 500 000 гривень.

До акції долучилися впливовці Львова та Києва, а також наші покупці. Серед учасників та учасниць у Львові були: Катерина Кіт Садова, Сашко Горонді, Володимир Бєглов, Мей Лі, Тарас Стадницький, Дмитро Малєєв, Степан Бурбан, Дмитро Кумар, Анастасія Бакуліна та Ксенія Чикунова.

А в Києві покупців зустрічали: Сергій Майдуков, Майкл Щур, Влад Фісун, Фоззі, Леонід Остальцев, Максим Щербина, Ярослава Кравченко, Едвард Різ, Богдан Логвиненко, Ілля Полудьонний та Олександра Гонтар.

Загалом продавцями на годину стали близько шістдесяти людей. Відвідувачі та відвідувачки крамничок Dodo Socks мали нагоду поспілкуватися з впливовцями та придбати пару шкарпеток. Усім, хто долучився до акції, ми дарували наліпку «Я допомагаю українській армії».

За ці два дні в крамнички завітали близько 2000 відвідувачів. Спільними зусиллями нам вдалося зібрати навіть більше, ніж ми планували — 617 798 гривень. На ці кошти фонд «Повернись живим» закупив шість мобільних комплексів спостереження для українських захисників. Завдяки цим пристроям наші військові зможуть віддалено вести спостереження за територією та уникати снайперських куль.

Це вже не перша благодійна ініціатива Dodo Socks спільно з фондом «Повернись живим». Минулоріч ми збирали кошти на закупівлю дронів. 10% з кожного замовлення на сайті передавали у фонд. За тиждень нам вдалося зібрати необхідну суму у 105 000 гривень та передати її нашим захисникам. Цьогоріч ми в Dodo Socks вирішили продовжити нашу традицію співпраці з фондом «Повернись живим».

Дякуємо усім, хто долучився до нашої ініціативи. Кожна куплена пара шкарпеток, репост в соцмережах та час, проведений з нами в крамницях, зробили нашу мету реальною. За два дні в наших фірмових крамничках побували журналісти, музиканти, ілюстратори, правозахисники, ветерани та навіть актори. А на закупи в Dodo Socks приходили цілими сім’ями разом із дітьми, песиками та коханими! Таких різних людей об’єднала одна спільна мета: допомогти українській армії. Ми в Dodo Socks віримо в те, що кожен та кожна з нас може змінювати нашу країну на краще. І благодійна ініціатива «Любітеся-поборете» вкотре це довела.

— Щиро ваші Dodo Socks

Не змогли долучитися до ініціативи «Любітеся-поборете»? Ви завжди можете зробити внесок на сайті фонду «Повернись живим». https://savelife.in.ua/donate/

Про ініціативу «Любітеся-поборете» від Dodo Socks розповіли: Globe and Mail, Gazeta.ua, Лівий Берег, Збруч, Новини Здорової Людини, Свідомі, 24 Канал, Zahid.Net, 5 Канал, УкрІнформ.